Češka teniserka rekla zbogom tenisu

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 16:55

Češka teniserka rekla zbogom tenisu

Barbora Stricova, bivša vimbldonska šampionka u dublu, objavila je da se povlači iz tenisa.

Čehinja, koja će ove godine postati majka po prvi put, rešila je da kaže zbogom tenisu, mada se nada da će imati priliku da odigra bar još jedan turnir pred publikom.

Stricova, koja ima 35 godina, najbolji plasmanu u singlu ostvarila je pre dve godine, kada je posle polufinala Vimbldona u kom je poražena od Serene Vilijams stigla do 16. mesta.

Te godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osvojila i titulu u dublu sa Su Vei Šej i stigla do prve pozicije u dublu na svetkoj listi.

U martu ove godine objavila je da je trudna, odlučila je da je ovo savršeno vreme da objavi odluku o povlačenju.

Izrazila je želju da se na terenu pojavi makar još jednom, sledeće godine na Vimbldonu, kako bi se na najlepši način, na terenu, oprostila od tenisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.