Čeka se Nole - Gofan preko Gaskea do prvog masters finala

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se Nole - Gofan preko Gaskea do prvog masters finala

Belgijski teniser David Gofan prvi je finalista mastersa u Sinsinatiju, pošto je večeras pobedio Francuza Rišara Gaskea sa 6:3, 6:4.

Gofan se u svoje prvo masters finale plasirao posle sat i 16 minuta igre.

Belgijancu je za osvajanje prvog seta bio dovoljan samo jedan brejk koji je napravio u četvrtom gemu, da bi na početku drugog prvi do prednosti stigao Gaske.

Gaske je poveo sa 2:0, ali je Gofan već u trećem gemu vratio brejk, a potom je u sedmom napravio i odlučujući brejk na meču.

Gofan će se za titulu u Sinsinatiju boriti protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Novak Đoković i Danil Medvedev.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SINSINATI Gofan u finalu, da li čeka Đokovića?

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Belgijski teniser David Gofan prvi je finalista Mastersa u Sinsinatiju. On je pobedio Francuza Rišara Gaskea sa 2:0 (6:3, 6:4), posle sat i 16 minuta igre. Zanimljivo, to je prvo finale za Gofana na turnirima iz Serije 1.000.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Novaka Đokovića protiv Medvedeva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.