Čehinja prejaka za Aleks Krunić

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čehinja prejaka za Aleks Krunić

Posle jednoipočasovne borbe, Srpkinja na kraju poražena.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala turnira u Pekingu, pošto je danas u drugom kolu izgubila od Čehinje Katerine Sinijakove sa 7:6(2), 6:2.

Čehinja je do pobede stigla posle sat i 32 minuta igre.

Krunićeva je u prvom setu propustila jednu set loptu pre nego što je taj deo igre izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u taj-brejku. U drugom je povela sa 2:0, ali je potom Sinijakova vezala šest gemova i plasirala se u naredno kolo.

Sinijakova će u osmini finala igrati protiv Holanđanke Kiki Bertens.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nestrpljiva Krunićeva izgubila od Sinijakove

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018

Nije uspela Aleksandra Krunić da se plasira u osminu finala turnira u Pekingu, pošto je izgubila od Katerine Sinijakove sa 7:6 (2), 6:2...Imala je srpska teniserka i set loptu u prvom setu ali je nije iskoristila. Igrala je nestrpljivo Krunićeva, žurila je u nameri da što ranije završi poene, pa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.