ČUO JE ČUDAN ZVUK NA TERASI: Novak IZAŠAO da proveri o čemu se radi! Imao je šta da VIDI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 16:25

ČUO JE ČUDAN ZVUK NA TERASI: Novak IZAŠAO da proveri o čemu se radi! Imao je šta da VIDI (VIDEO)

Veliko iznenađenje za prvog tenisera sveta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je, kao i pojedini igrači iz samog vrha "belog sporta", poput Nadala, Tima i Serene Vilijams, u karantinu u Adelejdu i svi su smešteni u istom hotelu koji im je do kraja januara dozvoljeno da napuste samo pet sati dnevno i to da treniraju.

Njihov mir u hotelu redovno prekidaju brojni navijači, kao i novinarske ekipe i paparaci, koji non-stop stoje ispred hotela, dozivajući ih i čekajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da najveće teniske zvezde izađu na balkon.

Ovog puta je vodećeg tenisera ATP liste omelo nešto drugo, dok je mirno sedeo u sobi i čitao knjigu, a to su zvuk loptice koja udara u reket. Kada je Nole izašao na terasu, imao je šta i da vidi.

Braća Lijapas (15) i Edrijan Oldridž (11) došli su ispred smeštaja teniskih zvezda i zaigrali tenis na ulici, kako bi im privukli pažnju, što je izmamilo Novaku osmeh, pa je čak počeo da im aplaudira i navija.

World no. 1 Novak Djokovic is making headlines again, but this time for a special moment with two young Adelaide fans. @VSchwarz9 #9News pic.twitter.com/vIS52vVHzV

— 9News Adelaide (@9NewsAdel) January 19, 2021

- Novak je izašao na balkon. Čitao je knjigu. Mi smo bili na ulici i video nas je kako igramo tenis. Pozvao nas je da dođemo bliže njemu - rekao je stariji Kristijan.

Oduševljen je bio i Kristijanov mlađi brat.

- Baš je to bilo ludo - istakao je Edrijan Oldridž.

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.