CRNA KOMBINACIJA, ŠTIKLICE I GRUDI U PRVOM PLANU: Pogledajte KAKO izgleda devojka SLAVNOG tenisera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 22:38

CRNA KOMBINACIJA, ŠTIKLICE I GRUDI U PRVOM PLANU: Pogledajte KAKO izgleda devojka SLAVNOG tenisera (FOTO)

Prezgodna.

Teniski turnir Adria tur počinje u petak, ali u međuvremenu se igraju kvalifikacije za to takmičnje. Prvi favorit da izbori mesto na najznačajnijem takmičenju u beogradu je Damir Džumhur. Teniser iz Bosne je stigao do četvrtfinala kvalifikacija gde ga očekuje dule sa Miljanom Zekićem.

Ipak, on je srpskoj javnosti poznatiji po tome što se priča da je u vezi sa Helenom Topalović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkom poznatog pevača Milan poznatijeg pod nadimkog Topalko.

💋

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on Jun 9, 2020 at 11:36am PDT

Helena je na Instagramu postavila sliku u crnoj kombinaciji, sa štiklicama i grudima u prvom planu koja potvrđuje činjenicu da je jadna od najzgodnijih devojaka u Srbiji. To je motiv više Damir ostvari dobar rezultat, jer treba da se pokaže pred devojkom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.