CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI! Jelena Đoković je stajlingom uvek privlačila pažnju, jedan detalj na njoj košta 50.000 evra i svima ZAPADA ZA OČI, a to NIJE SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 12:53

CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI! Jelena Đoković je stajlingom uvek privlačila pažnju, jedan detalj na njoj košta 50.000 evra i svima ZAPADA ZA OČI, a to NIJE SVE

Njen stil je uvek sveden, ali i izuzetno skup.

Samim tim što je supruga jednog od najboljih igrača u istoriji tenisa, Jelena Đoković privlači pažnju gde god da se pojavi, pa su neretko i na Novakovim mečevima sve oči uprte u nju. Od kada se pojavila na javnoj sceni kao izabranica Novaka Đokovića, Jelena pažnju privlači i nepogrešivim modnim izborom. Svojim elegantnim i svedenim stajlinzima često ostavi sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez komentara, a o njenim odevnim komadima dugo se priča i piše.

Tokom aktuelnog Vimbldona, svetski mediji bruje o odevnim kombinacijama Novakove supruge, a mnogi primećuju da je Jelena u poslednje vreme mnogo više pažnje počela da posvečuje svom izgledu i izboru garderobe. Navikla nas je na kombinacije neutralnih i nežnijih tonova, a ove godine u Londonu sve je iznenadila izborom jarkih boja.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Takođe, primetno je da Jelenu u poslednje vreme sve češće možemo videti sa diskretnim mejkapom, što ranije nije bio slučaj s obzirom na to da je u većini slučajeva bila nenašminkana. Istina, ona nikada na licu nije imala mnogo šminke i uvek je pristalica potpuno prirodnog izgleda, a sada je odlučila da svoju lepotu naglasi diskretnom šminkom.

Ipak, istinski ljubitelji mode su primetili da Jelena uvek vodi računa o detaljima kojima upotpunjuje svoje odevne kombinacije a koji neretko koštaju pravo malo bogatstvo. Jedan od najskupljih komada koji poseduje, a da je zapao za oko javnosto, jeste sat "Audemars Piguet Royal Oak Offshore", čija je cena oko 50.000 evra. Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Pored toga, tokom jednog od pojavljivanja na Vimbldonu pažnju je privukao i njen nakit na ušima. Jedne od najskupljih minđuša koje je nosila blie su iz kolekcije prestižnogh brenda "Van Cleef & Arpels", a cena im ide i do nekoliko hiljada dolara.

Tako da oštrom oku modnih znalaca nije promaklo da je i ako na prvi pogled deluju potpuno jednostavne, svedene i obične modne kombinacije, zapravo koštaju pravo malo bogatstvo. A kada bi se sabrale vrednosti svih njenih autfita u samo nekoliko dana pojavljivanja na Vimbldonu, od cifre bi nam se verovatno zavrtelo u glavi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.