ČELENDŽER SALCBURG: Lajović u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 19:15

ČELENDŽER SALCBURG: Lajović u četvrtfinalu

Srpski teniser slavio u dva seta.

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale čelendžera u austrijskom Salcburgu pošto je u dva seta (6:4, 6:4) posle sat i 26 minuta igre savladao Austrijanca Denisa Novaka. Za plasman u polufinale Lajović će igrati protiv Brazilca Tijaga Monteira.

Lajoviću je u oba seta po jedan brejk bio dovoljan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U prvom je srpski teniser odmah na startu oduzeo servis Novaku iskoristivši treću brejk loptu, a zatim je tu prednost sačuvao do samog kraja, iako je Novak imao jednu brejk priliku u 10. gemu koju je Lajović uspeo da spasi, a zatim iskoristi set loptu i povede sa 1:0.

U drugom setu nije bilo brejk prilika sve do petog gema kada je Austrijanac uspeo da spasi jednu, da bi Lajović propustio još jednu u sedmom gemu. Međutim, treća sreća je za Lajovića bila brejk lopta u devetom gemu koju je uspeo da iskoristi, a zatim na svoj servis dođe do trijumfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.