ČELENDŽER POZNANJ: Zekić kvalifikacije počeo pobedom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 17:43

ČELENDŽER POZNANJ: Zekić kvalifikacije počeo pobedom

Srpski teniser slavio u dva seta.

Miljan Zekić uspešno je startovao u kvalifikacijama za čelendžer u Poznanju pošto je savladao Rusa Bogdana Bobrova sa 2:0 (6:4, 6:1) za sat i 24 minuta igre. Zekiću će poslednja prepreka za plasman u glavni žreb turnira biti Portugalac Žoao Domingez.

Zekić je već na startu meča pretrpeo brejk, da bi posle serije od tri brejka ipak sanulirao taj zaostatak i izjednači na 3:3. Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser dočekao je priliku u 10. gemu i brejkom stigao do osvajanja prvog seta.

Bolje je kreuno srpsk iteniser u drugom setu i u drtugom gemu stigao do brejka i potom vođstva od 3:0. Nova prilika da oduzme servis Rusu se Zekiću ukazala u šestom gemu. Uspeo je da je iskoristi tek iz šestog pokušaja, da bi zatim stavio tačku na meč.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.