ČELENDŽER ALMATI: Petrović zaustavljen na startu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELENDŽER ALMATI: Petrović zaustavljen na startu

Srpski teniser poražen od Bašića u dva seta.

Danilo Petrović zaustavljen je na startu čelendžera u Almatiju pošto je u dva seta poražen od Mirze Bašića iz Bosne i Hercegovina (3:6, 3:6) za samo 58 minuta igre.

USKORO POSTAJE MAMA! Prelepa ruska teniserka objavila predivne vesti (FOTO)

SKANDAL NAD SKANDALIMA U PEKINGU: Sudija sprečio tuču teniserki (VIDEO)

Srpski teniser bio je u podređenom položaju od početka meča, pretrpeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzo jedan brejk i propustio jednu šansu da oduzme servis bosanskom teniseru koji je ubrzo napravio i drugi brejk i osvojio prvi set. Bolje je počeo drugi set Petrović i napravio brejk, ali je u četvrtom gemu uzvratio brejkom Bašić, a zatim u osmom napravi odrugi brejk i ostvario trijumf.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu portala SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.