ČELENDŽER ALMATI: Milojević u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELENDŽER ALMATI: Milojević u osmini finala

Srpski teniser do pobede došao u tri seta.

Nikola Milojević plasirao se u osminu finala čelendžera u kazahstanskom Almatiju pošto je posle velike borbe u tri seta savladao Kanađanina Feliksa Ažera-Alijasima sa 2:1 (6:4, 1:6, 7:5) posle dva časa i 22 minuta igre. Naredni protivnik Milojevića je Kazahstanac Aleksandr Nedovjesov.

WTA PEKING: Krunićeva poražena posle velike borbe

ATP PEKING: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krajinović ubedljiv protiv Zvereva

Rivali su početko mmeča razmenili brejkove, da bik to isto učinili sredinom prvog seta. U samoj završnici je Milojević bio mirniji i uspeo je da osvoji prvi set. U drguom setu je Kanađanin odigrao mnogo bolje i uz dva napravljena brejka zasluženo došao do izjednačenja, da bi u odluk pala u trećem. Milojević je brejknuo Kanađanina za 3:1, ali je rival uspeo da vrati brejk i stigne do izjednačenja 5:5, da bi srpski teniser još jednim brejkom rešio pitanje pobednika.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.