ČELEDNDŽER BORDO: Međedović ispao već u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 22:07

ČELEDNDŽER BORDO: Međedović ispao već u prvom kolu

Srpski teniser poražen od Šveđanina Imera.

Srpski teniser Hamad Međedović posle titule osvojene u Mauthazenu ispao u prvom kolu čelendžera u Bordou. Njega je sa 2:1 (2:6, 6:3, 7:5) savladao Šveđanin Mikael Imer posle dva sata i 24 minuta.

Međedović je lako dobio prvi set pošto je uspeo dva puta da oduzme servis Šveđaninu, mada je iskoristio tek osmu meč loptu za vođstvo od 1:0. Već na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početku je Međedović morao da spašava tri brejk lopte, da bi u šestom gemu Imer ipak uspeo da oduzme servsi srpskom teniseru. Imao je Međedović priliku da vrati brejk već u narednom gemu, ali nije uspeo da iskoristi jednu priliku pa je Imer izjednačio u setovima.

Najveća borba viđena je u odlučujućem setu koji je počeo razmenom brejkova. Oba tenisera su čuvala svoj servis sve do sedmog gema kada je Imer uspeo da napravi brejk. Međedović je uspeo da vrati brejk u 10. gemu, ali je odmah u narednom Imer ponovo uspeo da mu oduzme servis. Imao je srpskii teniser priliku u 12. gemu da vrati još jedan brejk, spasio je i tri meč lopte, ali četvrtu nije uspeo i doživeo je poraz.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.