CAS ODBIO ŽALBU: Teniserka propušta Australijan open (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 19:25

CAS ODBIO ŽALBU: Teniserka propušta Australijan open (FOTO)

Privremena suspenzija ostaje na snazi.

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska ostaće i dalje privremeno suspendovana pošto je Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozanu.

Jastremska je suspendovana 7. januara jer je prekršila član 2.1 antidoping pravila, tačnije kažnjena je jer je u uzorku njenog urina utvrđeno prisustvo metabolita mesterolona. Ukrajinka koja je trenutno 29. teniserka sveta iložila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svoj slučaj CAS jer je Međunarodna teniska federacija odbila njenu žalbu.

#DayanaYastremska will not be able to play at the #AustralianOpen after the Court of Arbitration for Sport rejected her appeal against a provisional #doping ban https://t.co/Lfg4tdHRW6 #tennis

— insidethegames (@insidethegames) February 3, 2021

Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

U zvaničnom saopštenju CAS navedeno je da do konačnog razrešenja slučaja Jastremska neće moći da se takmiči. Bez obzira na ishod, Jastremska je otputovala organizovanim letom u Melburn nadajući se učešću na Australijan openu, ali je sada jasno da će propustiti prvi grend slem turnoir u sezoni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.