Busta bolji od Bedenea, predaja Delpa na korak od seta

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Busta bolji od Bedenea, predaja Delpa na korak od seta

U četvrtak se na Mastersu serije 1000 u Rimu igraju mečevi trećeg kola, a prvi su do četvrtfinala stigli Italijan Fabio Fonjini i Španac Pablo Karenjo Busta.

Španac Pablo Karenjo Busta je u trećoj rundi eliminisao iz daljeg toka turnira Slovenca Aljaža Bedenea rezultatom 6:4, 6:7 (3-7), 6:2, pa će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika susreta Benoa Per - Marin Čilić.

Italijanski teniser Fabio Fonjini >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je nastavio sa odličnim igrama, pa je posle pobede nad Austrijancem Dominikom Timom, savladao i Nemca Petera Gojovčika sa 6:4, 6:4.

Italijan, koji je 21. teniser sveta, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča između Rafaela Nadala i Denisa Šapovalova.

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro predao je meč trećeg kola protiv Davida Gofana, dva poena pošto je propustio dve prilike za izjednačenje. Gofan je dobio prvi set sa 6:2, dok je u drugom predaja usledila kada je Delpo bio u prednosti od 5:4.

Tada je Delpo imao i dve set lopte, ali se Gofan odbranio, stigao i do šanse za brejk, ali je Argentinac predao usred gema zbog povrede leve prepone, koja ga je mučila i u prvom setu.

Masters u Rimu se igra na šljaci i jedna je od poslednjih provera pred legendarni Rolan Garos. Nagradni fond je 4.872.105 evra, a titulu brani Aleksander Zverev, koji je i drugi nosilac.

Mladi Nemac je u prošlogodišnjem finalu nadigrao Novaka Đokovića sa 6:4, 6:3.

Direktne prenose sa Mastersa u Rimu možete pratiti na kanalima Sport Kluba.

Terrible pour Del Potro !!! A quelques jours de Roland-Garros l'argentin déclare forfait face à Goffin ... en espérant de tout cœur qu'il soit remis pour Paris !! #IBI18#RolandGarrospic.twitter.com/epO6s54Sbb

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.