Bugarin osvojio Caribrod Open 2014.

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarin osvojio "Caribrod Open 2014."

Atanas Savov iz Sofije osvojio je prvi “Caribrod Open 2014.” pobedom u taj-brejku (7:4) nad sunarodnikom Stelijanom Petkovim.

Prvi Međunarodni teniski turnir u Dimitrovgradu okupio je 24 takmičara iz čitavog regiona, a posle 3 dana borbe, do finala su stigli Atanas Savov iz Sofije i Stelijan Petkov iz Praveca.

Savov je u polufinalu, tek posle taj-brejka, savladao Zorana Georgijeva iz Dimitrovgrada, a u finalu je pobedio i sunarodnika Stelijana Petkova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bugarskog grada Pravec.

Georgijev, koji živi i radi u Beogradu, zadovoljan je što je Dimitrovgrad dobio prvi teniski turnir u muškoj konkurenciji.

- To je sport koji su engleski lordovi smislili u trenucima dokolice i zato ga preporučujem svima, pogotovo mladim Dimitrovgrađanima. Drago mi je što je formiran Teniski klub Caribrod i nadam se da će okupiti veliki broj novih članova – rekao je za Južne vesti Georgijev posle dramatičnog polufinala.

On dodaje da je organizacija bila odlična i da će se rado odazvati pozivu za odbranu titule naredne godine.

U konkurenciji 24 igrača iz Dimitrovgrada, Sofije, Praveca, Pirota, Kruševca, Beograda, za najprijatnije iznenađenje “Caribrod Opena 2014.” proglašen je Goran Denkov iz Dimitrovgrada.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.