Bublik preslišao Zvereva za finale Halea

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 17:09

Bublik preslišao Zvereva za finale Halea

Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik plasirao se u finale turnira u Haleu, njegovo prvo iz serije ATP 500.

On je pobedio favorizovanog Nemca Aleksandera Zvereva sa 6:3, 7:5.

Meč Bublika i Zvereva, 48. i 22. tenisera sveta, trajao je sat i 28 minuta, a Kazahstancu je za pobedu bio dovoljan po jedan brejk u oba seta.

Bublik će se za titulu u nemačkom Haleu boriti sa pobednikom drugog polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojem se sastaju Rus Andrej Rubljov i Španac Roberto Bautista Agut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubljov bolji od Bautiste Aguta za finale Halea

Izvor: B92, 24.Jun.2023

Sedmi teniser sveta Rus Andrej Rubljov plasirao se danas u finale Halea, pošto je u dva seta pobedio Španca Roberga Bautista-Aguta 6:3, 6:4...On je do pobede nad 23. igračem na ATP listi stigao posle sat i 42 minuta igre...Rus je četiri puta napravio brejk, dozvolivši jedan sa druge strane...U finalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.