Britanska internacionalna škola otvara vrata novog najsavremenijeg kampusa na Dedinju, ...

Izvor: PRObjave.com, 03.Avg.2020, 15:49

Britanska internacionalna škola otvara vrata novog najsavremenijeg kampusa na Dedinju, ...

BIS je pored 3 izuzetno lepa kampusa, ove godine otvorila vrata nove zgrade izuzetno opremljene u skladu sa najsavremenijim zahtevima u oblasti obrazovanja. Prelepa, nova zgrada se takođe nalazi na Dedinju, gde su smeštani i ostali kampusi.
Nova srednjoškolska zgrada poseduje fiskulturnu salu od 700 m2, veliki spoljašnji sportski teren za tenis, košarku i mali fudbal, prostrane kabinete, biblioteku i tri kompjuterske laboratorije. BIS brine o pravilnoj i izbalansiranoj ishrani svojih učenika. U dvorištu škole napravljena je kantina koja će pružiti izuzetan ugođaj učenicima i prilikom obedovanja.
British International School (BIS) već skoro pune 23 godine pruža predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje kako stranim, tako i domaćim učenicima uzrasta od 3 do 18 godina starosti. Nastavu izvodi visoko stručan nastavni kadar iz Velike Britanije kao i iz Srbije. Ponosni smo na akademske rezultate naših učenika, kao i na karijere bivših BIS učenika koji širom sveta i u Srbiji rade kao lekari, advokati inženjeri, lingvisti, menadžeri i dr.
Misija British International School je da pruži najkvalitetnije obrazovanje svojim učenicima, osposobljavajući ih da budu konkurentni na globalnom svetskom tržištu rada u budućnosti.
Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381(0) 65 3066 097
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/
Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd
Nova zgrada je u Neznanog junaka 36, Dedinje, Beograd
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851
Email: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.