Bravo, Nikola! Milojević bolji od Dimitrova!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 21:25

Bravo, Nikola! Milojević bolji od Dimitrova!

''Adria Tour'' postaje sve zanimljiviji.

Iako je tek u toku dana saznao da će igrati u Grupi B posle povrede Damira Džumhura, srpski teniser Nikola Milojević je ne samo uspeo da se pripremi za večerašnji meč, nego je u dva seta i savladao favorizovanog Bugarina Grigora Dimitrova!

Njihov duel trajao je 54 minuta, a Milojević je slavio sa 4:1 i 4:3 (7:4).

Dimitrov je dobio prvi gem u ovom meču, a onda sledi sjajna serija našeg tenisera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji dobija četiri naredna gema za vođstvo u setovima.

Milojević u istom stilu nastavlja i početkom drugog seta, poveo je sa 2:0 i tek tada Dimitrov uspeva da vrati neizvesnost. Odluka je pala u taj-brejku, gde je Milojević opet bio bolji i od 2:3 stigao do konačnih 7:4.

U istoj grupi od 21:15 večeras igraju Dominik Tim i Dušan Lajović.

-
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još jedan spektakl, Tim ne prašta, Lajović prokockao meč lopte!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020

Sve bolji tenis na ''Adria Tour-u''!..U poslednjem današnjem meču u okviru Grupe B na ''Adria Tour - u'', Dušan Lajović i Dominik Tim su priuštili gledaocima pravi spektakl...Na kraju, posle drame i velikog preokreta u finišu trećeg seta, Tim je slavio sa 2:1, po setovima 1:4, 4:1, 4:3 (8:6)...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.