Bravo, Miomire! Titula u Kini

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo, Miomire! Titula u Kini

Srpski teniser Miomir Kecmanović trijumfovao na čelindžeru u Šenženu i stigao do najboljeg plasmana na ATP listi u karijeri

Foto: Guliver/Getty Images/Adam Pretty

Miomir Kecmanović zaokružio je sjajne partije u poslednje vreme titulom na čelindžeru u Šenženu.

On je u poslednjih mesec dana odigrao tri polufinala jakih turnira iz čelendžer serije, kao i finale u Liužou, a kruna je osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pehara na turniru u Šenženu, vrednom 75.000 dolara.

Miomir Kecmanović je u finalu savladao Slovenca Blaža Kavčiča rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 2:6, 6:3 posle sat i 57 minuta igre.

Miomir Kecmanovic becomes the eighth teen titlist of 2018, lifting the in Shenzhen. The 19-year-old ousts Blaz Kavcic 62 26 63 for his second #ATPChallenger crown pic.twitter.com/NhSefSA4AI

— ATP Challenger Tour (@ATPChallenger) November 4, 2018

Srpskom teniseru, koji ima 19 godina, to je druga titula na čelindžerima u karijeri, nakon što je pre godinu dana takođe slavio u Kini.

Trijumf u Šenženu Kecmanoviću će doneti veliki napredak na ATP listi, za čak 29 pozicija, pa će od ponedeljka zauzimati 133. mesto, što će mu biti najbolji renking u karijeri.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.