Bozoljac odložio svadbeno putovanje

Izvor: Blic, 28.Nov.2011, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac odložio svadbeno putovanje

Umesto na medeni mesec, poznati teniser Ilija Bozoljac priprema se za odlazak na operaciju zgloba ruke, zbog čega će on i njegova supruga Andriana odložiti prvo bračno putovanje.

Novopečeni par rekao je sudbonosno „da" na intimnom venčanju 28. oktobra, a svoju svadbu su proslavili daleko od očiju javnosti, u kafiću „Bordel", gde su s njima bili samo najbliži prijatelji.

Par očekuje i svoju prvu prinovu, ali zasad još ne znaju da li će ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojim dolaskom na svet obradovati dečak ili devojčica.

Beba stiže za četiri meseca, a ovo će biti prva prinova za oboje. Ilija i Andriana nedavno su kupili stan na Dorćolu, gde su zajednički život otpočeli i pre venčanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.