Boris Beker dobio sina

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Beker dobio sina

Čuveni teniser Boris Beker (42) i njegova žena Lili (33) dobili su u utorak sina, Amadeusa.

Lili se porodila u utorak oko 12.53 časova u porodilištu u Portlandu, u Londonu,  i donela na svet zdravog dečaka. Na rođenju beba je imala 59 centimetara i 3.5 kilograma.

Puno ime dečaka je Amadeus Benedikt Edlej Luis. " Moja žena mi je dala savršen poklon. Nadam se da ćemo uživati u zajedničkom životu sa našim sinom", rekao je uzbuđeno tata Boris.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Amadeus je Borisovo četvrto dete. Osim njega on ima još Nou (16) i Eliasa (10) iz prvog braka sa Barbarom (43) koji žive sa majkom u Majamiju. Kćerka Ana (9) je iz braka sa Angelom Ermakovom (43) koja takođe živi sa majkom u Londonu.

Za Amadeusa tata je spremio predivnu kuću u Londonu. Kuća se nalazi prekoputa Vimbldona, pa se očekuje da će Boris okrenuti sina ovom sportu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.