Bolitijeri: Kei je postao pobednik

Izvor: B92, 05.Sep.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolitijeri: Kei je postao pobednik

Poznati teniski stručnjak Nik Bolitijeri oduševljen je razvojem Keija Nišikorija, koji se plasirao u polufinale US opena.

Japanac je u pet setova dobio Miloša Raonića i Stana Vavrinku, a sledeći rival mu je Novak Đoković.

Bolitijeri smatra da je Majkl Čeng, koji je počeo da radi sa Keijem u decembru prošle godine, ključan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njegov uspeh.

“Majkl Čeng je pronašao način da bude Kei bude pobednik. Ranije bi se Kei već u trećem ili četvrtom setu hvatao za nogu: ’Ovo me boli, ono me boli’. Toga više nema, pronašao je svoj način i velika je inspiracija svima – jedan je od najnižih na Turu (178 cm), ali ima veliko srce, sjajno se kreće i ima odličnu anticipaciju. U poslednjih šest meseci ubrzao je servis za 10-15 km/h. On je veoma talentovan, a za uspon je zaslužan i njegov tim“, izjavio je Bolitijeri.

Nišikori i Đoković igraju u subotu, a drugi polufinalni par čine Federer i Čilić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOLITIJERI: Čeng je pretvorio Nišikorija u pobednika

Izvor: Kurir, 06.Sep.2014, 01:11

Poznati američki teniski stručnjak Nik Bolitijeri smatra da je nekadašnji šampion Rolan Garosa Amerikanac Majkl Čeng, koji je počeo da radi sa Nišikorijem u decembru prošle godine, ključan za uspeh 24-godišnjaka..NJUJORK - Poznati američki teniski stručnjak Nik Bolitijeri oduševljen je sjajnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.