Blejk: Filipovo vreme tek dolazi

Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk: Filipovo vreme tek dolazi

Nekada se i u porazu rađaju šampioni. Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira masters serije u Majamiju. On je juče rano ujutru po našem vremenu izgubio meč prvog kola protiv Amerikanca Džejmsa Blejka rezultatom 2:1 6:7 (6), 6:4, 6:4.

Krajinović je na turnir došao uz pozivnicu organizatora, a koliki otpor je pružio Amerikancu svedoči i podatak da je meč trajao dva sata i 13 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Mladi srpski teniser prikazao je fantastičnu igru tokom čitavog duela i tako potvrdio da se na njega u bliskoj budućnosti može u potpunosti računati i da srpski tenis ne mora da brine za budućnost. Džejms Blejk je posle meča imao samo reči hvale za Krajinovića.

Jelena protiv Ukrajinke, Ana sa Francuskinjom

Protivnice srpskim teniserkama Jeleni Janković i Ani Ivanović u 2. kolu WTA turnira u Majamiju (Florida) biće Ukrajinka Jelena Koriceva, odnosno Polin Parmentje iz Francuske. Koriceva je na startu savladala Kristinu Baroa iz Nemačke sa 2-6, 6-3, 6-3, dok je Parmentje bila bolja od Austrijanke Sibil Bamer: 6-3, 3-6, 6-3. Janković je određena za 7, a Ivanović za 25. nosioca. U prvom kolu obe su bile slobodne.

Krajinović ima samo 18 godina, a trenutno je na 331. poziciji na ATP listi. Mladić iz Sombora je bio šesti junior sveta, a pre dve godine igrao je polufinala na dva gren slema, Vimbldonu i US Openu. ATP turnir masters serije u Majamiju igra se za ukupni nagradni fond od 3.645.000 dolara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.