Bivši Novakov trener: Odluka je ispravna

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 18:22

Bivši Novakov trener: ''Odluka je ispravna''

I sam je šokiran svime što se desilo, ali...

Brojne su reakcije posle Đokovićeve diskvalifikacije sinoć sa US opena, a jedna od onih koja privlači pažnju jeste i komentar Borisa Bekera, proslavljenog nemačkog tenisera i bivšeg Novakovog trenera.

Naravno, žao mu je zbog svega što se dogodilo, ali smatra da su sudije donele ispravnu odluku

''Šokiran sam, kao i svi. Prekršio je pravilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i odluka je ispravna. Novak i ja imamo zajedničku istoriju, jedan drugog smatramo porodicom, i jako je i mene sve ovo pogodilo.





Loptica je pogodila ženu u grlo, pala je i tražila da dođe do vazduha. To nije bilo ono što je Novak hteo, ali dogodilo se i takva su pravila'', izjavio je Beker.

Ipak, kao i svi mi, i Beker veruje da će Nole iz svega ovoga izaći još jači.

''Najveća zvezda US opena napustila je turnir, bio je u najboljoj formi ikada, neporažen ove godine i na putu da osvoji 18. Gren Slem turnir. Od toga nema ništa, ide kući, ali on je sportista snažnog karaktera i vratiće se. Ovo je bio mračan trenutak'', zaključio je Beker.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.