Bivša supruga Borisa Bekera: On je narcisoidni egoista, želi da me uništi

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 08:02

Bivša supruga Borisa Bekera: "On je narcisoidni egoista, želi da me uništi"

Nekadašnji holandski model Šerleli Lili Beker (47) progovorila je o svojoj burnoj vezi sa Borisom Bekerom (55) i tvrdi kako je šestostruki pobednik Grand Slema želeo da je uništi.

Osramoćena teniska legenda na lošem je glasu je nakon što je prošle godine završio u britanskom zatvoru zbog skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti. Beker se nedavno vratio u Nemačku nakon što je prevremeno pušten iz zatvora i tvrdi da se promenio i "popravio".

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegova druga supruga, kojoj je devojačko prezime Kersenberg, s kojom je bio u braku devet godina od 2009. do 2018. i s kojom ima sina Amadeusa (13), sada je u šokantnom intervjuu za nemački Bildu iznela nove kritike na račun penzionisanog prvaka Vimbldona.

U razgovoru za Bild opisala ga je kao "narcisoidnog egoistu", tvrdeći da je tokom njihove veze konstantno bio neveran.

"Ostavila sam ga 2018. i on mi to nikad neće oprostiti. Ne ostavljaš Borisa Bekera. Od tada želi da me uništi" rekla je Lili a onda je ispričala kako nije imala ni centa kod sebe i nije znala šta da učini.

"Prvu noć proveli smo na klupi u kafiću" dodala je.

Dvodelni dokumentarni film, ITVX-a pod naslovom "Boris Beker: Uspon i pad", koji premijeru ima 13. jula, prema najavama donosi insajdersku priču o životu bivše teniske zvezde, a u njemu učestvuju i mnogi njegovi prijatelji i bivši treneri.

I Lili Beker dobila je priliku da stane ispred kamere, a prisetila se i jednog neprijatnog incidenta iz 2008. godine kada je saznala da je Beker, s kojim je malo pre toga prekinula vezu, veren sa drugom ženom, Alesandrom Mejer Welden.

Kada je to čula proučila je ko je verenica i shvatila da je žena mlađa od nje i jako lepa.

"To je bilo porazno. Nikad se nisam osećala tako ružno, staro i neželjeno" izjavila je bivša gospođa Beker. Tada je odlučila da ode na Ibicu i da pokuša da zaboravi Bekera.

"Probala sam svaku gljivu, svaki alkohol, svaku drogu na Ibici. Nisam se mogla dovoljno napiti da ga zaboravim" priznala je.

Kada je teniserova veridba sa Mejer Weldenovom propala, Lili i on su se pomirili i venčali se 2009. godine.

U razgovoru za Bild rekla je kako zna da se Beker boji što ne može uticati na sadržaj dokumentarca.

"Navikao je da može upravljati i manipulisati drugima. Ali neću mu dopustiti da mi stavi brnjicu, čak i ako opet krene na mene sa svojim advokatima" objasnila je.

"Ostavila sam ga jer više nisam mogla da podnesem njegove laži i loš karakter. Nisam dobila odgovore na svoja pitanja... Jednostavno se više nije dobro ponašao prema meni."

Beker još nije reagovao niti na njene izjave, niti je išta rekao o dokumentarnom filmu, ali nemački mediji javljaju da je naložio svojim advokatima da prouče film.

A što se tiče Lili, svojim pređašnjim izjavama osramoćeni teniser i sportski komentator govorio je kako tvrdnje njegove bivše supruge "nisu uvek istinite ili pravno tačne".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.