Biću je*eno besan ako ne dobijem tortu kao Alkaras

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 20:43

"Biću je*eno besan ako ne dobijem tortu kao Alkaras"

Škotski teniser Endi Mari imao je poseban zahtev na svoj rođendan.

Britanski Grend slem šampion je rođen na današnji dan pre 36 godina, a kako bi obeležio svoj dan poželeo je tortu veličine onu koju je Karlos Alkaras dobio.

"Ako ne dobijem tortu identične veličine, ako ne i malo veće, kao Alkaras biću je*eno besan", našalio sa Mari na društvenim mrežama.

Mari je mislio na tortu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je španski teniser dobio povodom sopstvenog rođendana tokom Mastersa u Madridu.

Inače, nije prvi put da se ta torta našla u centru pažnje s obzirom na to da je rođendan bio i Arini Sabalenki. Beloruska teniserka je dobila značajno manju, što je navelo mnoge da iskoriste to kao prikaz različitog tretmana koje imaju teniseri i teniserke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.