Beretini o problemima: Tama me je progutala

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 19:41

Beretini o problemima: Tama me je progutala

Italijanski teniser Mateo Beretini je u poslednje vreme imao fizičke, ali i mentalne poteškoće.

Bivši finalista Vimbldona ove sezone ima probleme sa povredama, koje su uticale i na njegovo psihičko zdravlje.

Kada nije mogao da igra tenis, osećao se izuzetno loše.

"Duboko u sebi, kad se osećam iscrpljeno, znam da je igranje tenisa jedna od stvari koje me čine živim. Kad to nisam mogao da radim, upoznao sam tamu. Tama je delovala beskrajno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << celog me je progutala jer umesto da stojim i dišem, zakopavao sam se u bezdan", rekao je Beretini za "Korijere dela Sera" i dodao:

"Bilo je loših trenutaka, koji mi se nisu svideli, ali bili su ključni da ponovo otkrijem razloge za radost u onome što radim od detinjstva, tokom celog života. Vratio sam se na početke da se ponovo pronađem. Tama mi je dala prostora da to učinim".

Beretini je trenutno 38. na ATP listi, a najbolji plasman mu je bilo šesto u januaru prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.