Beker progovorio o seks-skandalu: Bilo je ponižavajuće, ali sam dobio nešto jako vredno

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker progovorio o seks-skandalu: Bilo je ponižavajuće, ali sam dobio nešto jako vredno

Čuveni teniser, a sada i trener Novaka Đokovića - Boris Beker progovorio je o seks-skandalu kada je u ostavi jednog restorana imao seks sa ruskom manekenkom Angelom Ermakovom 1999. godine.

Naime, Boris je 1999. godine ostavio trudnu suprugu Barbaru u hotelu i otišao u restoran, gde je upoznao zanosnu rusku manekenku, sa kojom je imao brzinski seks u ostavi tog restorana. Iako ni u jednom trenutku pre i posle odnosa nisu bili u vezi, manekenka Angela Ermakova je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostala trudna i dobila ćerku Anu.

“U tom trenutku sam se našao na svim prednjim stranama novina umesto na poslednjim. Posledica toga je bio razvod od tadašnje supruge. On bi se svakako desio zbog problema koje smo imali, ali dok su mediji punili naslovnice ja sam iz te priče dobio divnu ćerku, prelepu mladu ženu koju volim od trenutka od kada se rodila“, kaže Beker.

Beker kaže da je bio poražen načinom na koji je taj skandal razorio njegovu porodicu.

“Bilo me je sramota. Anina majka i ja smo morali da postanemo roditelji iako nismo nikada bili u vezi“, kaže on i dodaje da je veoma zaštitnički nastrojen prema ćerki koja zaslužuje mir i privatnost.

“Sada sam u fazi života kada smo njena majka i ja u dobrim i prijateljskim odnosima. Ne viđam Anu onoliko koliko bih želeo, ali njena majka i ja uvek pravimo kompromise, što nije lako ako uzmemo u obzir kako je sve krenulo. Mnogo smo različiti, dolazimo iz različitih porodica, imamo drugačije vrednosti, drugačije poglede vezane za njeno obrazovanje, ali ja uvek poštujem činjenicu da je ona majka mog deteta.“

Boris Beker je trenutno u braku sa drugom suprugom Lili, sa kojom ima sina, dok sa prethodnom suprugom Barbarom takođe ima dvoje dece.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.