Beker otkrio zbog čega više nije Novakov trener

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker otkrio zbog čega više nije Novakov trener

Legendarni nemački teniser Boris Beker otkrio je zbog čega više ne trenira Novaka Đokovića.

Srbin i Nemac imali su izuzetno uspešnu trogodišnju saradnju tokom koje je Đoković dominirao svetskim tenisom osvojivši šest Gren slemova, a sve je kulminiralo na Rolan Garosu 2016. godine kada je Novak osvojio četiri Slema u nizu.

Saradnju su počeli 2013. godine: "Bio sam u Johanesburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kada me je Novakov agent pozvao i pitao da li sam zainteresovan da ga treniram. Pitao sam zbog čega jer je on drugi na svetu, a njegov agent mi je rekao da je to i problem."

Saradnju su okončali na kraju 2016. godine kada je Novak i izgubio prvo mesto na ATP listi. Beker je otkrio šta je ključ kada je u pitanju profesionalni tenis i zbog čega više ne trenira Novaka.

"Tenis mora da bude na prvom,a porodica na drugom mestu. Tako je kako je. U suprotnommožemo da ostanemo prijatelji, ali neću te trenirati."

Đoković je od Rolan Garosa 2016. u padu forme, a posle Vimbldona ove godine odlučio je da napravi pauzu do 2018. zbog povrede lakta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.