Beker nije više trener Holgera Runea

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 18:59

Beker nije više trener Holgera Runea

Nemac Boris Beker objavio je da neće više biti trener danskog tenisera Holgera Runea.

Ovu vest je Beker objavio na svom profilu na platformi "X".

Želeo bih da vas obavestim da odmah prestajem sa obavljanjem uloge glavnog trenera Holgera Runea. Započeli smo ovu saradnju sa ciljem da dođemo do Završnog ATP mastersa prošle godine, ali da bi ubuduće saradnja bila uspešna, shvatio sam da ću morati da budem Holgeru na raspolaganju mnogo više nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to dosad bio slučaj. Usled privatnih i profesionalnih obaveza, trenutno Holgeru ne mogu da pružim ono što želi. Želim mu sve najbolje i uvek ću biti njegov fan broj jedan. Istinski cenim naše zajedničko putovanje”, stoji poruci koju je Beker objavio na društvenim mrežama.

Beker je po izlasku iz zatvora se odlučio da radi sa mladim teniserom, i to mu je prvi trenerski posao od kada se rastao sa Novakom Đokovićem.

Ostaje da se vidi ko će sada biti novi trener Holgeru Runeu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boris Beker više nije trener Holgera Runea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2024

Nemački stručnjak Boris Beker objavio je danas da više neće obavljati ulogu trenera danskog tenisera Holgera Runea.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.