Barti u finalu, Vilijams se povukla

Izvor: B92, 05.Feb.2021, 12:40

Barti u finalu, Vilijams se povukla

Američka teniserka Serena Vilijams odustala je od polufinal zbog povrede desnog ramena, samo nekoliko sati pošto je obezbedila duel protiv Ešli Barti.

Vilijams je u četvrtfinalu pobedila zemljakinju Danijel Kolins sa 6:2, 4:6, 10:6, a konferenciji za novinare posle meča je saopštila da ipak neće igrati u polufinalu.

To znači da je Barti, koja je u četvrfinalu bila bolja od Amerikanke Šelbi Rodžers u tri seta (7:5, 2:6, 10:4), prošla u finale i imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan više za odmor.

Australijanka će se za titulu na turniru "Jara Vali klasik" boriti protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Gabrinje Mugurusa iz Španije i Čehinja Marketa Vondorušova.

Mugurusa je u četvrfinalu pobedila Amerikanku Sofiju Kenin sa 6:2, 6:2, dok je Vondorušova slavila protiv Argentinke Nađe Podoroske sa 4:6, 6:4, 10:4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Barti u finalu, Vilijams se povukla

Izvor: OkRadio.rs, 05.Feb.2021

Američka teniserka Serena Vilijams odustala je od polufinal zbog povrede desnog ramena, samo nekoliko sati pošto je obezbedila duel protiv Ešli Barti. Vilijams je u četvrtfinalu pobedila zemljakinju Danijel Kolins sa 6:2, 4:6, 10:6, a konferenciji za novinare posle meča je saopštila da ipak neće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.