Bangalor: Jelena u četvrtfinalu

Izvor: B92, 06.Mar.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bangalor: Jelena u četvrtfinalu



Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo WTA turnira u Bangaloru, pošto je u drugom savladala Hrvaticu Sandu Mamić sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2. Četvrta teniserka sveta u četvrtfinalu igraće protiv 54. igračice sa WTA liste Kineskinje Ži Jan, koja je u drugom kolu pobedila Ukrajinku Olgu Savčuk rezultatom 6:2, 6:1.

Jelena Janković je na ovom turniru prvi nosilac, a u duelu protiv Mamićeve, koja je pre tri godine bila 83. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igračica sveta, a trenutno se ne nalazi na WTA listi, nije imala nikakvih problema i stigla je do pobede sa pola snage.

Jankovićeva i Ži Jan do sada su se sastajale jednom. Bilo je to prošle godine u Bangkoku i Jankovićeva je tada zbog povrede predala meč kod rezultata 4:6, 7:6 (7:5).

Turnir u Bangaloru igra se za nagradni fond od 600 hiljada dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jelena se igrala

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2008

Jankovićeva savladala Sandu Mamić za plasman u četvrtfinale turnira u Indiji. Na putu do polufinala četvrti reket sveta čeka Kineskinja Zi Jan. U eventualnom polufinalu, protivnica Jankovićeve verovatno će biti Peti Šnider

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.