Baku: Krunićeva u polufinalu dubla

Izvor: B92, 25.Jul.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baku: Krunićeva u polufinalu dubla

Srpska teniserka Aleksandra Krunić u paru sa Grkinjom Eleni Danilidu plasirala se u polufinale dubla na WTA turniru u Bakuu.

Srpsko-grčki tandem bio je uspešniji od Poljakinje Magde Linete i Ukrajinke Eline Svitoline rezultatom 7:6 (7:4), 6:1.

Krunićeva i Danilidu su u prvom setu vodile tesnu borbu sa poljsko-ukrajinskim parom i tek u taj brejku povele sa 1:0 u setovima, da bi u drugom delu igre prosto pregazile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protivnice.

Srpsko-grčka kombinacija će se u meču za finale sastati sa Austrijankom Sandrom Klemenšic i Slovenkom Andrejom Klepac, koje su bile bolje od holandsko-ruskog para Mihaela Krajiček/Jekaterina Jašina sa 6:1, 6:4.

Turnir u Bakuu igra se za nagradni fond od 235.000 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baku: Krunićeva u polufinalu dubla

Izvor: B92, 25.Jul.2013

Srpska teniserka Aleksandra Krunić u paru sa Grkinjom Eleni Danilidu plasirala se u polufinale dubla na WTA turniru u Bakuu...Srpsko-grčki tandem bio je uspešniji od Poljakinje Magde Linete i Ukrajinke Eline Svitoline rezultatom 7:6 (7:4), 6:1...Krunićeva i Danilidu su u prvom setu vodile tesnu borbu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.