BRUTALNO: Slomio lobanju saigraču na treningu! (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Slomio lobanju saigraču na treningu! (VIDEO)

Mnogo je igrača koji imaju sklonosti ka borilačkim veštinama. S vremena na vreme u javnost procuri snimak obračuna fudbalera, kako na samim mečevima, tako i na treninzima, koji više priliče ringu nego stadionu.

Jedan od takvih snimaka, koji svakako spada u grupu brutalnijih, dolazi sa treninga kolumbijskog prvoligaša Itaguija. U pitanju je makljaža između Efraina Vijafare i Edvarda Himeneza.
Vijafara je u stilu kik–boksera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nokautirao saigrača kome su napukle lobanja, vilica i jagodična kost! Tuči je prethodila svađa dva igrača u igri tenisa nogama, koja je uobičajena kao deo treninga većine ekipa.
Obojica su suspendovani do daljnjeg i nisu učestvovali u pobedi svoje ekipe u duelu sa Real Kartahenom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Razbio glavu saigraču!

Izvor: B92, 03.Okt.2011

Sve smo češće svedoci brutalnih startova na terenima, sve češće slušamo o sukobima saigrača na treninzima, a jedan takav u Kolumbiji je imao krvav ishod. Incident se dogodio na treningu prvoligaša Itaguije kada su se potukli saigrači Efrain Vijafara i Edvard Himenes. Vijafara je nogom nokautirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.