BRAVO! Lajović u ČETVRTFINALU turnira u Umagu

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO! Lajović u ČETVRTFINALU turnira u Umagu

Foto: S Pasalic / RAS Srbija Traži Dušan Lajović put da se vrati među 30 najboljih tenisera na svetu i za sada na deonici koja vodi kroz Umag ima dobro prolazno vreme. Srpski teniser plasirao se u četvrtfinale turnira u Hrvatskoj, pošto je pobedio Andreja Rubljova (Rusija) sa 6:4, 6:3 za sat i 10 minuta igre. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Dušan Lajović Lajović, treći reket Srbije, igraće u narednoj rundi protiv pobednika duela Aljaž Bedene – Janik Siner, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a ko god da pobedi, biće na papiru autsajder u duelu sa Dušanom, koji ima status četvrtog nosioca. U meču protiv Rubljeva, Lajović je potpuno kontrolisao dešavanja na terenu. Za osvajanje prvog seta napravio je brejk u poslednjem gemu, za 6:4, dok je u drugom setu brejkom došao do prednosti od 3:0, koju je rutinski sačuvao do kraja meča. Među osam najboljih u Umagu je i Laslo Đere, koji će se za polufinale boriti sa iskusnim Argentincem Leonardom Majerom. More
The post BRAVO! Lajović u ČETVRTFINALU turnira u Umagu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović savladao Rubljeva za četvrtfinale Umaga

Izvor: RTS, 18.Jul.2019

. Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Umagu, nakon što je pobedio Rusa Andreja Rubljeva sa 6:4, 6:3.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.