BIO SAM POD VELIKIM STRESOM: Raonić se vratio posle dve godine i ima veliku želju za nastavak karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 16:53

BIO SAM POD VELIKIM STRESOM: Raonić se vratio posle dve godine i ima veliku želju za nastavak karijere

Kanađanin ponovo na terenu.

Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je nakon plasmana u drugo kolo turnira u holandskom Hertogenbošu, da je krajem 2021. godine razmišljao o kraju igračke karijere.

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u holandskom Hertogenbošu, pošto je u prvom kolu poražen od Kanađanina Miloša Raonića 6:3, 6:4.

- Mnogo puta sam mislio da sam gotov. Mnogo puta nisam ni pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nešto uradim jer sam bio tako daleko od tenisa. Na kraju 2021. godine, nisam ni imao nameru da više igram, razmišljao da treba da osmislim kako ću dalje živeti. Ubrzo sam se i oženio. Bio sam pod velikim stresom. Mnogo puta sam povređen igrao, bilo je pauza od po nekoliko meseci, posle operacije kuka čak šest, ali dve godine su potpuno drugačija stvar - istakao je Raonić.

Dodaje da mu je cilj prilikom povratka bio da zaigra na Vimbldonu.

- Želeo sam da počnem da igram na travi. Vimbldon mi mnogo znači, a na njemu nisam igrao od 2019. Sada sam siguran da ću igrati bar još jednom, a videćemo šta će biti kasnije. I Toronto će ovog leta biti važan od mene. Odrastao sam deset minuta od stadiona. Dopada mi se ideja da bar još jednom igram tamo - zaključio je Raonić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.