BIO JE SA NJOM PRE JELENE! Novakova BIVŠA DEVOJKA izgleda kao milion dolara, a za noć zaradi i do 30 hiljda EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 13:38

BIO JE SA NJOM PRE JELENE! Novakova BIVŠA DEVOJKA izgleda kao milion dolara, a za noć zaradi i do 30 hiljda EVRA

Evo šta je rekla za slavnog tenisera!

Novak Đoković je 2014. oženio dugogodišnju devojku Jelenu Ristić, ali mnogi ne znaju šta se dešavalo u privatnom životu najboljeg na svetu. Tačnije, da li ste znali da je bio u emotivnoj vezi sa drugom atraktivnom damom?

Novak Đoković je porodičan čovek, ima sina i ćerku, za primer svima, ali je kao i mnogi sportisti u mlađim danima bio je povezivan sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogim lepoticama. Jedna od onih koja je uspela da osvoji njegovo srce jeste Lidija Popović.

Bilo je to pre nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svetu u "belom sportu", a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Međutim, i Lidija Popović je danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima 335.000 pratilaca. Pre dve godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i do 30.000 evra.

Lidiju Popović zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam, rekla je Lidija.

Srbija Danas/Sportal.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.