BEZ SPAVANJA ZA LJUBITELJE TENISA: Olga otvara program u JEDAN! Zatim sledi PET mečeva sa Srbima na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 19:49

BEZ SPAVANJA ZA LJUBITELJE TENISA: Olga otvara program u JEDAN! Zatim sledi PET mečeva sa Srbima na terenu

Zaninmljivo noć i jutro je pred nama.

Ljubitelji tenisa u Srbiji imaće za koga da navijaju četvrtog dana Australijan opena Melburnu. Imaćemo dva predstavnika u singlu, jedan čisto srpski dubl i još tri u kojema ćemo imati po jednog člana.

Olga Danilović igra u drugom kolu protiv Amerikanke Šelbi Rodžers, prvi meč na terenu broj tri, na kome takmičenje počinje u jedan ujutro po srednjeevropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu. Meč drugog kola Filip Krajinović igra protiv Španca Pabla Anduhara. Taj duel je drugi na programu terena broj sedam i počinje u tri sata ujutro..

Ajaks dominira u Holandiji i ove sezone, a želi da potvrdi nadmoćnost i večeras (20.00) u četvrtfinalu Kupa protiv velikog rivala PSV-a. Kvota na keca je 1,80, i tako veliku kvotu na Ajaks pronaći ćete samo u Mozzartu i nigde više. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - PSV.

Krajinović će posle toga ponovo na isti teren, pošto će u dublu sa Dušanom Lajovićem igrati u prvom kolu protiv sedmih nosilaca, brazilsko-rumunskog para Marsela Mela i Orije Tekaua. Meč je poslednji na programu terena broj sedam i počinje posle 6 i 30.

Nikola Ćaćić i Danac Frederik Nilsen igraju u prvom kolu dublova od 2 i 30 protiv domaćih tenisera Džejmsa Dakvorta i Marka Polmansa. Meč je drugi na programu terena broj pet.

Nina Stojanović će zajedno sa Darijom Jurak iz Hrvatske igrati u prvom kolu protiv rumunsko-argentinskog para Irine Begu i Nadje Podorovske. Taj meč je poslednji na programu terena broj 12, posle 5 i 30.

Meč prvog kola dublova igraće i Miomir Kecmanović, koji će zajedno sa Norvežaninom Kasperom Rudom igrati protiv 13. nosilaca austrijsko-holandskog para Olivera Maraha i Robina Hasea. Oni će igrati poslednji meč na terenu broj 13, oko pet sati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.