Azarenka i Ribakina u polufinalu Brizbejna

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 11:25

Azarenka i Ribakina u polufinalu Brizbejna

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u polufinale turnira u Brizbejnu.

Ona je pobedila 12. teniserku sveta Letonku Jelenu Ostapenko posle tri seta, 6:3, 3:6, 7:5.

Azarenka, 23. teniserka sveta, pobedila je posle dva i po sata.

Ona je četiri puta oduzela servis letonskoj teniserki, koja je napravila tri brejka.

Azarenka će u polufinalu igrati protiv bolje iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvog nosioca, sunarodnice Arine Sabalenke i Ruskinje Darije Kasatkine.

U polufinalu je i drugi nosilac Elena Ribakina iz Kazahstana, nakon što joj je Ruskinja Anastasija Potapova predala meč. Prilikom prekida Ribakina je vodila sa 6:1.

Ribakina će igrati protiv Čehinje Linde Noskove, koja je pobedila Ruskinju Miru Andreevu sa 7:5, 6:3.

Na turniru u Ouklendu američka teniserka Koko Gof plasirala se u polufinale, pošto je pobedila 42. teniserku sveta Francuskinju Varvaru Gračevu posle dva seta, 6:1, 6:1.

Treća teniserka sveta, koja brani titulu, pobedila je posle 52 minuta. Ona je pet puta oduzela servis Gračevoj, koja nije napravila nijedan brejk.

Prvi nosilac će u polufinalu igrati protiv sunarodnice Eme Navaro, koja je pobedila Petru Martić iz Hrvatske sa 6:4, 6:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.