Izvor: RTS, 16.Jan.2021, 11:21

Azarenka, Stivens i Nišikori u karantinu u Australiji

Dvostruka prvakinja Australijan opena Viktorija Azarenka i njene kolege Sloun Stivens i Kei Nišikori smešteni su u dvonedeljni karantin po dolasku u Australiju jer su dve osobe na njihovom letu bile pozitivne na testiranju, prenosi britanska štampa.
Viktorija Azarenka, Sloun Stivens i Kei Nišikori su bili negativni na testiranju, ali je utvrđeno da je dvoje od 66 putnika na njihovom letu bilo pozitivno na testiranju.

Svi putnici sa tog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i teniseri su smešteni u dvonedeljni karantin, a neizvesno je da li će i kako će moći da treniraju i pripreme se za turnir koji počinje 8. februara.
Prema vrlo strogom zdravstvenom protokolu australijskih vlasti, koga se moraju pridržavati i svi učesnici prvog gren slem turnira u sezoni, svi putnici se testirani po dolasku u zemlju. 
I igrači koji su negativni na testiranju upućuju se u hotele gde ih čeka 14 dana izolacije tokom koje će morati da borave u hotelu najmanje 19 sati dnevno.
Preostalih pet sati mogu da provedu trenirajući, uz strikna pravila ponašanja, a uz njih neće moći da bude niko sem članova stručnog štaba.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Azarenka, Stivens i Nišikori u karantinu jer je u njihovom avionu bilo pozitivnih na kovid

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021

Dvostruka prvakinja Australijan opena Viktorija Azarenka, kao i Sloun Stivens i Kei Nišikori smešteni su u dvonedeljni karantin po dolasku u Australiju jer su dve osobe na njihovom letu bile pozitivne na testiranju, prenosi britanska štampa...Ovo troje tenisera bilo je negativno na testiranju, ali...

Nastavak na Radio 021...

Strogi karantin za 47 tenisera koji učestvuju na Australijan openu

Izvor: RTS, 16.Jan.2021

Nakon što su otkriveni slučajevi zaraze koronavirusom u dva aviona kojima su teniseri doputovali u Australiju kako bi učestvovali na prvom Grend slem turniru u sezoni, čak 47 tenisera stavljeno je u strogi karantin. . Oni će u karantinu biti 14 dana i neće moći da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.