Australijan open na udaru: Da je do mene...

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 22:35

Australijan open na udaru: "Da je do mene..."

Organizatori Australijan opena razočarali su najbolju tamošnju teniserku, Arinu Rodionovu.

Ova 34-godišnjakinja nije dobila specijalnu pozivnicu za prvi Grend slem u sezoni, da bi potom u Brizbejnu ostvarila dve pobede.

Najpre je slavila nad Martinom Trevisan, a onda i protiv Sofije Kenin.

Umesto njoj, poslednji vajl-kard je otišao njenoj zemljakinji Dariji Savil, bivšoj 20. teniserki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sveta.

"Volela bih da mogu da kažem da sam iznenađena, ali iskreno... Zadovoljstvo je što smo postigli sami, uprkos svim ovim stvarima. Vredi. Vidimo se u kvalifikacijama za AO za nekoliko dana", rekla je Rodionova.

Rodionova je trenutno 105. na svetu, što joj je najbolji rang u karijeri.

"Da je do mene, dala bih sebi vajld-kard, ali tu su drugi ljudi", kazala je ona.

Rodionova je imala dobru sezonu na ITF Turu,ostvarila je 78 pobeda, osvojila sedam titula, da bi sada stigla nadomak Top 100.

Ipak, umesto nje, spomenuta Savil, koja i dalje traži formu nakon teške povrede kolena, dobila je pozivnicu organizatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.