Australija treba da bude srećna što ima Đokovića

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 18:06

"Australija treba da bude srećna što ima Đokovića"

Australijski teniser Nik Kirjos smatra da njegova država treba da bude "veoma srećna" što će se Novak Đoković vratiti na Australijan open.

Dobro su poznate peripetije sa prethodnog prvog Grend slema u sezoni kada je Đoković deportovan iz zemlje, a Kirjos smatra da će i 2023. biti glavni favorit.

Đoković će u Melburnu pokušati da stigne do rekordnog 10. trofeja na ovom turniru, a sigurno je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati podršku Kirjosa koji je bio na njegovoj strani i početkom godine.

"Zdrav je, spreman za igru i da napravi šou za naše navijače. Veoma smo srećni što je sa nama", rekao je Kirjos.

Smatra da je peti igrač sveta prema ATP listi, zapravo najbolji na svetu.

"Slušajte, on je najbolji na svetu prema mom mišljenju", ističe Kirjos i dodaje:

"Drago mi je što ćemo mu poželeti dobrodošlicu, da pokaže kakav je sjajan teniser."

Smatara da naredne godine neće biti novih šampiona na Grend slemovima.

"Rafa će osvojiti Rolan Garos, Đoković Vimldon ukoliko ga ja ne sprečim (smeh). Đoković je toliko dominantan da ne mogu da zamislim da izgubi na Australijan openu ili US openu ukoliko neko ne podigne igru na viši nivo. Možda bi Medvedev mogao da ga pobedi. Voleo bih i ja da osvojim jedan, ali realno govoreći – mnogo je dominantan", zaključio je Kirjos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.