Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2023, 17:06

Anja Stanković izborila mesto na listi Ženske teniske asocijacije

NIŠ

Tokom ovog meseca se na terenima u Kuršumlijskoj banji igra serija međunarodnih turnira u konkurenciji seniorki. Radi se o turniru iz serije ITF WORLD TENNIS TOUR 15.000$. Anja Stanković, teniserka Teniske akademije Živković, je u paru sa australijanskom teniserkom Elenom Micić pobedila u finalu dubla kineski par Meiqi Guo/Meiling Wang sa 2:0. Na prvom turniru ove serije, odigranom pre pomenutog, Anja je u istom paru osvojila vicešampionsku titulu u dublu.

                                         >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Niška teniserka je ostvarila i prve pobede u pojedinačnoj konkurenciji, serija turnira se nastavlja u Kuršumlijskoj banji pa će se Anja Stanković početkom juna naći na zvaničnoj svetskoj rang listi Ženske teniske asocijacije (WTA).

                                           Sve ovo predstavlja još jedan veliki uspeh za niški tenis, a Teniska akademija Živković nastavlja da bude rasadnik mladih nada tenisa u ovom delu naše zemlje. Na terenima niške akademije će se krajem maja održati i Državno prvenstvo, radi se o borbi tenisera i teniserki do 16 godina za titulu šampiona, odnosno šampionke Srbije. (kraj) VP/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.