Anderson eliminisao Đerea posle dva taj-brejka

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson eliminisao Đerea posle dva taj-brejka

Namučio se Kevin Anderson u duelu sa Laslom Đereom, ali je ipak uspeo da se domogne plasmana u drugo kolo turnira u Puneu.

Više od dva sata trajao je duel osmine finala turnira u Puneu između prvog nosioca Kevina Andersona i 93. tenisera sveta Lasla Đerea.

Južnoafrikanac je slavio sa 2:0 (7:6, 7:6) i obezbedio plasman u četvrtfinale, ali ga je Laslo Đere dobro namučio na putu ka ostvarenju tog cilja.

U prvom setu viđen je po jedan brejk, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom nije bilo brejkova. Oba seta odlučena su tako u taj-brejkovima u kojima je Anderson imao prednost zbog servisa.

Treba reći i to da je Laslo Đere u drugom setu, pri vođstvu 6:5 imao brejk-set loptu ali je nije iskoristio.

Protivnik Kevina Andersona u četvrtfinalu biće Španac Haume Munar.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere posle dva taj-brejka poražen od Andersona

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u indijskom Puneu, pošto je izgubio od Južnoafrikanca Kevina Andersona...Anderson je slavio u dva seta 7:6, 7:6 posle dva sata i deset minuta igre...Južnoafrikanac će se za plasman u polufinale turnira u Puneu boriti protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.