Anderson: Žao mi je Džona, ali neko je morao da ode dalje

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson: Žao mi je Džona, ali neko je morao da ode dalje

Južnoafrički teniser Kevin Anderson rekao je posle epskog polufinala Vimbldona sa Džonom Iznerom da ne zna kako bi se osećao da je u koži Amerikanca.

Anderson je Iznera pobedio posle pet setova i skoro sedam sati igre i plasirao se u finale gde čeka boljeg iz duela Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Neko je morao da prođe dalje, Džon je sjajan momak i žao mi je zbog njega. Da sam ja u njegovoj ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne znam kako bih se osećao. Toliko je pomešanih emocija i umora, svašta prolazi kroz glavu - rekao je Anderson posle meča.

Tokom karijere kaže da je posmatrao Iznera i čestitao mu na odličnoj partiji.

- Zbog tih mečeva sa njim sam sebe gurao dalje i mogu samo da čestitam Džonu na polufinalu, znam da će se vratiti jači veoma brzo - rekao je Anderson.

Longest matches in #Wimbledon history…

11hrs 5mins - J Isner d. N Mahut (2010)

6hrs 36mins - K Anderson d. J Isner (2018)

6hrs 9mins - M Knowles/ D Nestor d. S Aspelin/ T Perry (2006)#TakeOnHistory pic.twitter.com/fkVljLkcmS— Wimbledon (@Wimbledon) 13. јул 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.