Ana sparingovala sa Hjuitom i kockala se u Las Vegasu

Izvor: Blic, 08.Mar.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana sparingovala sa Hjuitom i kockala se u Las Vegasu

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće na prestižnom turniru u Indijan Velsu. Uoči žreba za prvo kolo turnira, Ana je trenirala sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, dok je slobodno vreme koristila za upoznavanje Las Vegasa.

"Pre dolaska u Indijan Vels, oko deset dana sam trenirala u Las Vegasu, u okviru adidasovog Programa za razvoj igrača. Radila sam sa Darenom Kejhilom, a moj sparing partner i trener su bili sa mnom. Put je bio jako zabavan. Napravili smo raspored: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jutarnji trening, onda ručak u lokalnoj prodavnici hrane, pa poslepodnevni trening ili teretana - nekada i oba. Jedna od najboljih stvari na terenu je bilo prebacivanje sa Lejtonom Hjuitom. Naravno, nisam propustila priliku da ga podsetim kako smo njega i Aliciu Molik pobedili u Hopman Kupu! Mirno je to podneo", napisala je Ana na svom sajtu.

Srpska teniserka opisala je i gde se sve provodila po Las Vegasu, a iskoristila je priliku i da oproba sreću u kazinima.

"Vegas nudi toliko zanimljivih aktivnosti, kao što su tematski park i mnoge predstave, a tu je naravno i kockanje (malo sam igrala rulet!). Sigurna sam da ću ponovo ići tamo", priznala je Ana.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana u Vegasu trenirala sa Hjuitom

Izvor: B92, 08.Mar.2011

Srpsku teniserku Anu Ivanović narednih dana očekuje turnir u Indijan Velsu, za koji se pripremala u Las Vegasu...Ivanovićeva je u Vegasu trenirala u okviru adidasovog Programa za razvoj igračica, a tamo je radila sa Derenom Kejhilom i sparingovala sa Lejtonom Hjuitom...„Napravili smo raspored:...

Nastavak na B92...

Ana Ivanović uživala u čarima Las Vegasa

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2011, 13:10

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće na prestižnom turniru u Indijan Velsu a uoči žreba za prvo kolo turnira ona je trenirala sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, dok je slobodno vreme koristila za upoznavanje Las Vegasa..."Pre dolaska u Indijan Vels, oko deset dana sam trenirala u Las Vegasu, u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ana Ivanović: Malo sam igrala rulet!

Izvor: Svet, 09.Mar.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće na prestižnom turniru u Indijan Velsu a uoči žreba za prvo kolo turnira ona je trenirala sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, dok je slobodno vreme koristila za upoznavanje Las Vegasa. "Pre dolaska u Indijan Vels, oko deset dana sam trenirala u Las Vegasu, u okviru...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.