Ana Ivanović našla trenera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović našla trenera

LONDON -

Srpska teniserka Ana Ivanović angažovala je britanskog stručnjaka Najdžela Sirsa za novog trenera, objavile su danas svetske agencije.

Sirs je do sada bio selektor britanske Fed kup reprezentacije i predsednik nacionalne Ženske teniske asocijacije Velike Britanije (LTA).

Pobednica Rolan Garosa iz 2008. godine i nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prva teniserka sveta odlučila se na ovaj korak s ciljem da ponovo pokuša uspon na vrh svetskog tenisa.

"Presrećna sam jer se već duže vremena divim Sirsu. Jedva čekam da počnemo da radimo", istakla je 18. teniserka sveta koja je na Vimbldonu ove godine eliminisana u trećem kolu.

Sirs je na mestu predsednika LTA proveo pet godina i u tom periodu je pet britanskih teniserki uspelo da se probije među prvih 100 na svetu, od kojih su dve ušle među 50, a dve mlade teniserke - Lora Robson i Heder Votson, osvojile su junorske gren slem titule.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.