Amerikancu bomba napravila haos: Ostao sam bez važnog kofera

Izvor: B92, 22.Okt.2023, 20:55

Amerikancu "bomba" napravila haos: "Ostao sam bez važnog kofera"

Američki teniser Kristofer Jubenks prošao je kroz neprilike ovog vikenda.

Trenutno 32. igrač sveta zaputio se iz Stokholma ka Bazelu, preko Minhena, gde su krenuli problemi.

"Juče smo putovali od Stokholma do Minhena, gde smo čekali let za Bazel. Sleteli smo u Minhenu i saznali da je naš let za Bazel otkazan kao i skoro svi drugi letovi za Bazel zbog pretnji bombom na aerodromu. Agent avio-kompanije nam je dao dve opcije. Da provedemo noć u Minhenu i letimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Bazel ujutru ili da letimo preko Franfurta a onda odmah vozom za Bazel noću. Želeo sam da imam ceo dan za pripremu pa sam izabrao drugu opciju. Tada su stvari krenule po zlu", požalio se Jubenks na Tviteru.

Jubenksu je u vozu ukraden kofer, pun stvari potrebnih za dve nedelje boravka u Evropi.

"Let za Frakfurt je bio lagan, ali kada smo stigli do železničke stanice, videli smo i da naš voz kasni. I kasni... Kada smo ušli u voz, stavio sam torbe u predviđeni prostor za prtljag. Dva kofera i jedna torba za tenis. Otišao sam do svog sedišta, raskomotio se i pripremi za tri sata vožnje vozom. Kada je došlo vreme da siđem na našoj stanici, primetio sam da mi jedan od mojih kofer nedostaje", priča Jubenks i dodaje:

"Uveren sam da je ukraden iz voza na nekoj od prethodnih stanica. Ostao sam bez veoma važnog prtljaga za naredne dve nedelje u Evropi i ne mogu mnogo toga da uradim. Još jedan primer ne tako glamurozne strane profesionalnog tenisa".

Jubenks će turnir u Bazelu startovati mečom protiv Jana Lenarda Štrufa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.