Ameli Morezmo novi trener Endija Mareja

Izvor: Beta, 08.Jun.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameli Morezmo novi trener Endija Mareja

BEOGRAD, 8. juna 2014. (Beta) - Bivša francuska teniserka Ameli Morezmo novi je trener Britanca Endija Marija.

"Uzbudjen sam što ću raditi sa Ameli. Ona je neko kome sam se uvek divio. Ona se suočavala sa problemima tokom svoje karijere, ali bila je neverovatna i osvajala je velike turnire, uključujući i Vimbldon", rekao je Škot za britanske medije.

Marej je bez trenera od marta od kako je prekinuo saradnju sa Ivanom Lendlom.

"On je neverovatno talentovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << teniser i osećam da imam mnogo da mu ponudim, i njemu i ekipi oko njega. Radujem se ovom poslu i nadam se da ću mu pomoći da osvoji titule na gren slem turnirima", kazala je Morezmo.

Morezmo, koja je trenutno selektor Fed kup reprezentacije Francuske, bila je prva teniserka sveta, a osvojila je titule na Vimbldonu i Australijan openu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.