Almati 2: Milojević okrenuo Bašića za novo finale

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Almati 2: Milojević 'okrenuo' Bašića za novo finale

Za treću titulu na čelendžerima ove sezone boriće se Nikola Milojević. Srpski teniser je u polufinalu turnira u Almatiju savladao favorizovanog Mirzu Bašića sa 3:6, 7:6 (3), 6:3.

Nije dobro počeo meč Milojević. Dozvolio je rivalu da kontroliše dešavanja na terenu. Koristio je sve šanse momak iz Bosne i Hercegovine, pa je sa dva brejka došao do seta.

U nastavku se vodila ravnopravna borba. Imao je Srbin i dve prilike da dođe do brejka, ali je smiren >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio 77. teniser sveta. Ipak, u taj-brejku je Milojević preuzeo inicijativu, pa se izborio za treći set.

Kao da je umor sustigao srpskog tenisera, pa je Bašić uz brejk poveo sa 2:1. Ipak, od tog momenta za sve se pitao Milojević, koji je do kraja dva puta oduzeo servis rivalu, te iskoristio četrvtu meč loptu.

Rival u borbi za titulu biće mu prvi nosilac Denis Istomin.

Inače, ove sezone je Milojević već osvojio dva čelendžera, u uzbekistanskoj Fergini i kazahstanskom Šimkentu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Milojević za titulu u Almatiju

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018

Srpski teniser pobedio je Mirzu Bašića na čelindžeru u Kazahstanu i izborio finale..Foto: Guliver/Getty images/Mark Runnacles..Nikola Milojević igraće za drugu titulu na čelindžerima ove godine...Posle osvajanja titule u Uzbekistanu u junu, boriće se za drugi trofej u 2018. godine na turniru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.