Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 15:30

Alkaraz se nameračio na trofej koji Novaku jako nedostaje!

Autor: Darko Mitrović

subota 30.12.2023.

23:20

Izvor: Sportske.net, Beta


Drugi teniser sveta Španac Karlos Alkaraz izjavio je danas da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u 2024. godini želi da bude bolji i da ostvari bolje rezultate nego u 2023. godini.
Alkaraz je tokom 2023. godine bio i na prvom mestu na ATP listi, a vrhunac sezone je doživeo na Vimbledonu koji je osvojio nakon pobede u finalu protiv Novaka Đokovića od 1:6, 7:6(6), 6:1, 3:6, 6:4.
Bio mu je to drugi osvojeni grend slem turnir u karijeri, premijerni je osvojio na Ju Es openu 2022. godine.
„Želim da budem što bolji na grend slem turnirima i da osvojim jedan ili više trofeja na njima. Uvek su grend slem turniri glavni fokus. Ali, iduće godine imamo i Olimpijske igre u Parizu gde želim da osvojim zlatnu medalju. Kada bih morao i mogao da biram između te dve stvari svakako bih izabrao zlato u Parizu,“ rekao je Alkaraz, a prenela HINA.
Podsetimo, Novaku Đokoviću je olimpijsko zlato još uvek neostvarena želja, pa i on ima ogromnu želju da na OI u Parizu bude n

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ne izgleda dobro

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024

Home Košarka Ne izgleda dobro – Ognjen Dobrić iznet sa parketa! . Autor: Nemanja Janošev ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.